top of page

The Location

Een unieke locatie met een totale oppervlakte van 185 m2, verdeeld over verschillende ruimtes. In het oude stadscentrum van Amsterdam .

- Maximale capaciteit van 60 gasten 

(afhankelijk van het soort event).

De verschillende ruimtes bieden veel mogelijkheden, hieronder een omschrijving.

The Location is geheel exclusief voor jullie gezelschap,

jullie kunnen van alle ruimtes gebruik maken.

DSC_9285.jpg

The Balcony Room

Deze mooie ruimte is ideaal voor onder andere vergaderingen, productpresentaties en brainstormsessies. De Balcony Room is voorzien van een beamer die via Apple tv is aangesloten, HDMI is ook mogelijk. Tevens heeft deze ruimte Phillips Hue lighting.

The Lounge

Even een break tussen de meetings door kan zeker in onze Lounge. Deze ruimte heeft jazzy-uitstraling waar je zelf een vinyl plaat kan uitzoeken van ABBA tot de Rolling Stones en even op de tandartsstoel kan bijkomen van het vele vergaderen. 

Hitchcock
Glas room 3 wijnen ___.jpg

The Glass Room

Deze ruimte dankt haar naam aan het feit dat het dak geheel van glas is. Laat je inspireren door het vele daglicht dat hier binnenvalt. De ruimte is voorzien van een beamer met Google Chrome als ook HDMI aansluiting.

Deze 
ruimte is ook heerlijk voor een wijnproeverij.

The Kitchen
 
Met openslaande deuren naar de BBQ binnenplaats een heerlijke plek om even te genieten van de rust midden in de stad. Kijk mee met de chef’s van Kitchen Inc. en geniet hier van een heerlijke lunch of borrel. De piano is altijd gestemd dus speel gerust een melodietje.

Dit is ook een ruimte die uitermate geschikt is voor een gezellige kookworkshop.

Tea lab
bottom of page