top of page

The Location Oosterdok 

Is zeer centraal gelegen. Op slechts 2 minuten wandelafstand van het Centraal station en direct naast de grootste parkeergarage van de stad Oosterdok Parking, tevens is er ook een bewaakte fietsstalling. Direct naast de OBA. 

​​​

The Location Oosterdok is venue van ongeveer 100 m2, in theateropstelling voor maximaal 70 personen. Door de ruime raampartijen is er veel natuurlijk licht, daarbij is de sfeer rustgevend door de velen groene planten en de opvallende grote rode bank.

 

The Location Oosterdok met een maximale zitplaatsen capaciteit van 70 personen 

 

The Location Oosterdok

The Location op de Kerkstraat 

Op slechts vijftig meter afstand van de Magere Brug bij de Amstel, om de hoek van Koninklijk Theater Carré Amsterdam en de Utrechtsestraat.

 

Deze Location is venue van ongeveer 90m2, splitlevel. In het beneden gedeelte kan 1 lange tafel van 18 personen staan (of met kleine losse tafeltjes), in theateropstelling maximaal 25 personen. Het bovengedeelte is voor maximaal 16 personen. Bij de entree is een fijn lounge gedeelte voor zo’n maximaal 5 personen. Alle gedeeltes zijn geheel exclusief voor jullie meeting of event, jullie kunnen van alle ruimtes gebruik maken. In zowel het boven als benedengedeelte zijn beamers aanwezig. Parkeren om de hoek bij Parkeergarage Stopera/Stadhuis/Waterlooplein.

The Location Kerkstraat met een maximale zitplaatsen capaciteit  in 1 ruimte van 25 personen of een totaal in 2 ruimtes 35 personen

The Location Kerkstraat
bottom of page